Wellness villa voor zomervakantie

Wellness villa huren voor de zomervakantie.

Op zoek nou een goed idee om de zomervakantie 2022 door te brengen? Huur een wellness villa in Nederland, België, Spanje of Portugal. Als je een wellness vakantie voor de komende zomervakantie in het buitenland boekt, is het belangrijk te informeren over de corona status van dat land en het reisadvies van de overheid.

roompot wellness huizen banner

Waar vind je informatie over je planning zomervakantie en COVID?

Dit soort informatie vind je bij de meeste reisorganisaties, de overheid en bij het RIVM. Daar waar de code groen ( of geel ) is en reizen is toegestaan, is een zomervakantie buitenland boeken in principe mogelijk.
Hier vind je informatie over reizen en COVID als je in Nederland woont. Een wellness villa in eigen land is het eenvoudigst te realiseren. Daar zit de “minste rompslomp” aan.

villa groep vrienden in buitenjacuzzi

landal wellness huizen banner

Voor de zomervakantie 2022 een wellness villa huren in Nederland.

Waar kan je voor de zomervakantie een wellness villa huren in Nederland? In principe kan je in iedere provincie een villa met sauna, jacuzzi of hottub huren. Populair zijn wellness Villas met zwembad en sauna aan de Nederlandse kust, het zuiden van Nederland en Noord-Nederland. Zuid-Limburg, Zeeland, Drenthe, Gelderland, Noord-Holland en de Waddeneilanden zijn met name populair. Als je een wellness villa Nederland op een vakantiepark in Zuid-Nederland wilt huren, is vakantiepark Arcen in Limburg een goede keuze. Ook in de Landal Parken in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Holland en Gelderland, Drenthe en Overijssel vind je luxe wellness villa’s. Daarnaast heeft Landal parken met wellness faciliteiten in Duitsland, Denemarken en andere landen in Europa.

Villa met wellness faciliteiten bij Roompot Vakantieparken huren

Roompot verhuurt villa’s met privé sauna op diverse vakantieparken in Nederland. Daarnaast kan je een villa met sauna of bubbelbad op een vakantiepark met zwembad van Roompot huren. Roompot is ook specialist in vakantieparken met jachthaven en watervilla’s. Voor de zomervakantie 2022 is het zeker ook een goed idee een villa aan de Friese meren met sauna en eigen aanlegplaats voor de boot bij roompot te huren. Daarnaast heeft Roompot vakantieparken met sloepverhuur.

wellness villa in België huren.

Je kunt ook in België een villa met privé zwembad sauna of jacuzzi huren. Dit is mogelijk aan de Belgische kust, Belgisch Limburg off Belgisch Luxemburg. Maar ook in de Ardennen, Wallonië en Antwerpen vind je uitgebreide mogelijkheden een villa met wellness faciliteiten te huren. Voor de zomervakantie 2022 is het aan te raden je wellness Villa België voor juni te boeken. Je hebt dan de grootste kans een geschikte accommodatie te vinden. Voor diegenen die op het laatste moment willen beslissen wat betreft de vakantiebestemming voor de zomervakantie. Met wat geluk kan je een last minute wellness villa België met privé zwembad nog in juli of augustus huren.

Topparken Wellness Vakantie Banner


Wellness villa met privé zwembad boeken.

Diegenen die voor de zomervakantie 2022 een luxe villa met privé zwembad willen boeken, is het zaak dit tijdig te doen. Zeker vakantievilla’s met privé zwembad oor groepen van 6, 8, 10, 12 of meer personen, kan je het beste boeken voor juni 2022. Dit geldt zeker voor wellness villa’s met privé zwembad en sauna aan de Italiaanse meren en Franse kust.

wellnessvilla met prive zwembad

Villa met privé zwembad boeken in Spanje, Portugal, Frankrijk of Italië.

Een villa met privé zwembad boeken in Spanje, Portugal, Frankrijk of Italië kan ook via de partners op deze website. Je dient altijd rekening te houden met de laatste reisadviezen in verband met COVID en een eventueel coronapaspoort of COVID reis verklaring. Wat het laatste betreft, houd de ontwikkelingen en reisadviezen in de gaten. Zeker bij het boeken van een vakantie naar het buitenland is het essentieel goed geïnformeerd te zijn en daarnaar te handelen.

Z'ANDvillas wellness banner