Wellness villa met zwembad

Een welness villa met zwembad is nog leuker!

Wellness villa met privé zwembad huren? Bij ons een groot en betaalbaar aanbod villa’s met eigen zwembad. Ook wellness villa’s op villaparken met gebruik gemeenschappelijk zwembad. Wellness villa’s met privé of gemeenschappelijk zwembad in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Ook luxe villa’s met sauna, bubbelbad, jacuzzi en binnenzwembad. Altijd super aanbiedingen en last minutes.

roompot wellness huizen banner


Villa’s met privé zwembad en wellness voorziening.

Boek hier je wellness villa met privé zwembad en sauna, jacuzzi of hottub.
Wie een familieweekend, wellness weekend of relax vakantie plant en gaat voor een luxe villa met eigen zwembad. Wij hebben de mooiste wellness villa’s België en Nederland op deze pagina voor je verzameld. Maar je vindt hier ook een aantrekkelijk aanbod in Duitsland of Franrkijk. Voor een wellness villa met zwembad, jacuzzi, sauna of whirlpool bijvoorbeeld.

villa met prive zwembad in de tuin

Wellness villa’s met zwembad België

In België en dan met name de Ardennen, Antwerpen, De Kempen, Belgisch-Limburg en Oost-Vlaanderen vind je een groot en gevarieerd aanbod welness villa’s met zwembad. Je vindt er ook vakantieparken met gemeenschappelijk zwembad en wellness villa’s met bubbelbad, sauna of jacuzzi. Bij ons vind je altijd de beste aanbiedingen en last minutes.

Particuliere villa’s België met privé zwembad

De meeste villa’s met privé zwembad in België zijn particulier eigendom. Je kunt voor kleine en grote groepen zo een particuliere villa België met zwembad en overige wellness faciliteiten huren. Ook voor een particuliere villa België met privé zwembad aan een viswater of vaarwater.


Villa met zwembad en wellness faciliteiten Nederland huren

Groot aanbod wellness villa’s met gemeenschappelijk of privé zwembad in Nederland. Ook op vakantieparken Nederland met binnenzwembad of subtropisch zwemparadijs en indoorspeeltuin. De wellness villa’s Nederland op vakantieparken met zwembad zijn geschikt voor groepen tot ongeveer 18 tot 24 personen.

genieten in prive binnenzwembad

Particuliere wellness villa’s met zwembad Nederland

Je kunt in Nederland een particulier villa of luxe groepsaccommodatie met privé zwembad tot wel 40 á 50 personen huren. Particuliere villa’s Nederland met privé zwembad en een voorziening zoals sauna, jacuzzi of bubbelbad zijn met name voor groepen 14 tot 24 personen te huur. Het is mogelijk een particulier villa met privé zwembad aan het water in Nederland te huren maar in de bossen en in de omgeving van Natura 2000 gebieden vind je ook volop mogelijkheden. Ook in Zuid-Limburg, Drenthe en Overijssel.

Vakantievilla met zwembad in Frankrijk huren

In Frankrijk zijn met name particuliere villa’s met privé zwembad te huur ook al zijn er ook wel enkele vakantieparken Frankrijk met zwembad en villa verhuur te vinden. Je vindt op deze website vooral particuliere villa’s met privé zwembad Frankrijk.
Je kunt ook een wellness villa Frankrijk aan zee huren. Voor groepen tot ongeveer 14 á 18 personen. Honden veelal welkom in deze villa’s met privé zwembad aan zee Frankrijk.


Topparken Wellness Vakantie Banner

prive zwembad in de tuin

Villa met zwembad en wellness faciliteiten in Duitsland vinden

Een wellness villa met zwembad in Duitsland huren? In Duitsland vind je een groot aanbod villa’s met zwembad en één of meer wellness faciliteiten. Het is bijvoorbeeld mogelijk een luxe vakantievilla in Duitsland met zwembad en sauna of jacuzzi te huren. Of een landhuis in Duitsland met sauna en binnenzwembad. Ook vind je op diverse vakantieparken in Duitsland villa’s met sauna of jacuzzi. Je maakt dan meestal gebruik van een gemeenschappelijk zwembad.

Particuliere villa’s Duitsland met privé zwembad

De meeste wellness villa’s in Duitsland zijn particulier eigendom. Soms is het mogelijk een wellness villa met privé zwembad Duitsland rechtstreeks van de eigenaar te huren maar meestal gaat dat via een bemiddelingsorganisatie.

Wellness villa met zwembad en jacuzzi in de tuin

Een vakantievilla met jacuzzi en privé zwembad huren, is altijd een goed idee. Je kunt bij ons een 8, 10 of 14 persoons villa met jacuzzi en zwembad huren maar voor groepen van 20, 30 of 40 personen, hebben we ook mogelijkheden. Voor een actief wellness weekend, huur je een villa met zwembad, jacuzzi, tafeltennistafel en tennisbaan of volleybalveld. Om te relaxen en lekker actief bezig te zijn. Een jacuzzi in de tuin geeft extra vakantieplezier.

villa groep vrienden in buitenjacuzzi

Een binnenzwembad in je vakantievilla

Luxe vakantiehuizen met binnenzwembad bieden je extra ontspanningsmogelijkheden. Je kunt op iedere gewenst moment relaxen in je luxe villa met overdekt zwembad. Je kunt via deze site een villa met binnenzwembad huren voor 8, 12, 14 of 18 personen maar er zijn ook vakantievilla’s met binnenzwembad te huur voor families en vriendengroepen van 20, 24, 28, 30 of 36 personen. Ook is het mogelijk een luxe groepsaccommodatie met overdekt zwembad België of Nederland te huren.


Huisdieren toegestaan

In veel van deze vakantievilla’s met zwembad zijn huisdieren toegestaan. Uiteraard is het niet toegestaan dat huisdieren in de ruimte van het zwembad of in de sauna of jacuzzi komen. Het meeste ideale is om voor een vakantie of weekend met huisdieren een villa met omheinde tuin te huren. En dan bij voorkeur in de bossen of aan het strand.

wellnessvilla met prive zwembad

Wellness villa aan zee met zwembad huren

Een vakantie vieren in een vakantievilla aan zee is nog meer genieten. Als jouw luxe vakantiehuis dan ook nog eens een privé buitenzwembad heeft, kan je na een heerlijke strandwandeling relaxen in je privé zwembad. Een villa huren vlak aan zee heeft daarbij het voordeel dat je de zon in de zee kunt zien zakken. Ook leuk voor een romantisch weekendje weg met zijn twee.

Wellness villa met privé zwembad in Zuid-Frankrijk huren

Een vakantie aan zee Frankrijk is altijd een genot. Als je dan ook nog eens je vakantie in Zuid-Frankrijk kunt vieren en verblijven in een vakantievilla Zuid-Frankrijk met privé zwembad, is het helemaal genieten. Je kunt via deze site een villa met privé zwembad in Zuid-Frankrijk huren voor groepen van 8, 10 tot 20 personen. Je kunt ook kiezen voor een luxe vakantiehuis Zuid-Frankrijk aan zee met eigen zwembad, jacuzzi en whirlpool.


Z'ANDvillas wellness banner