Boek een wellness villa met hond.

In al deze wellness villa’s zijn honden toegestaan. Op de wellness parken meestal 2 per villa.

landal wellness huizen banner


Honden welkom in deze wellness villa’s.

Een luxe vakantie met hond vieren en verblijven in een wellness villa met zwembad + sauna, jacuzzi of hottub? In deze luxe vakantievilla’s zijn huisdieren van harte welkom. In een aantal particulier villa’s worden zelfs 3 tot 4 honden toegelaten. Genieten van een luxe wellness vakantie met 3 of 4 huisdieren.


Gezin met hond op het strand

Wellness villa met hond in Nederland huren

Indien je een luxe vakantie met hond in Nederland wilt boeken, heb je vele mogelijkheden. Zie bijvoorbeeld de mogelijkheden bij Topparken of Roompot. Deze luxe parken in Nederland met wellness bungalows, huisjes en villa’s laten maximaal 2 huisdieren per accommodatie toe. Meestal is er een gedeelte van het park voor een luxe vakantie met huisdieren in Nederland gereserveerd. Ook is het mogelijk een wellness villa met hond Nederland particulier te huren. Overigens, de nieuwe aanbieder Summio Parcs, heeft ook een aantal aantrekkelijk wellness villa’s Nederland te huur met hond.


Hondenvakantie aan zee

In België een wellness villa met hond boeken

Je hebt een groot aantal mogelijkheden een vakantievilla met hond België te boeken. Niet alleen in de Ardennen, Antwerpen of Belgisch-Limburg maar ook aan de Belgische kust. Net zoals op de meeste villaparken in Nederland zijn op de parken in België ook 1 of 2 huisdieren per accommodatie welkom. Bij de particuliere wellness villa’s met hond België varieert dat enorm. In sommige villa’s België zijn wel 4 huisdieren toegestaan, in anderen slechts één. Er zijn in België diverse mogelijkheden een villa met hond en privé zwembad te huren.


Topparken Wellness Vakantie Banner

Wellness villa’s met hond en privé binnenzwembad.

Er zijn in Nederland én België diverse mogelijkheden een villa of vakantiehuis met binnenzwembad te huren waar huisdieren toegestaan zijn. Ook voor grote vrienden- of familie groepen van 14 tot 30 personen. In deze vakantiehuizen met binnenzwembad zijn 2 honden welkom.


  vakantie ontspannen met de hond

  Wellness villa’s Duitsland honden toegestaan

  Een wellness villa met hond in Duitsland huren? Het aanbod villa’s in Duitsland waar honden toegestaan zijn is groot. En je kunt ervoor kiezen een villa met hond in de bossen van Duitsland te huren. Denk aan het Zwarte Woud of Beieren. In de meeste wellness villa’s Duitsland zijn 1 of 2 honden toegestaan. Een enkele huiseigenaar laat 3 of 4 honden tijdens jullie wellness vakantie Duitsland toe.


  Wellness villa met hond in Frankrijk huren

  Indien je op zoek gaat naar een wellness villa Frankrijk met privé zwembad en hond kom je meestal uit op de mogelijkheden in Bretagne of Normandië. Helaas zijn veel van die wellness villa’s aan de Franse kust huisdiervrij maar er zijn ook luxe vakantievilla’s aan zee in Frankrijk met zwembad te huur waar honden wel toegestaan zijn. Wij hebben de mooiste villa’s met hond in Frankrijk voor je geselecteerd. Ook in Zuid-Frankrijk en aan het strand.


  hond in het zonnetje in een omheinde tuin

  Wellness villa met hond en omheinde tuin huren?

  Het kan aantrekkelijk zijn een wellness villa met omheinde tuin te huren. Vanuit privacy- of veiligheidsoverwegingen of omdat er een hond mee gaat en je niet wilt dat deze uit de tuin kan ontsnappen. Op deze website vind je vele luxe wellness villa’s met omheinde tuin en hond.


  Z'ANDvillas wellness banner