Wellness villa huren meivakantie

De meivakantie wordt door veel mensen aangegrepen om er een paar dagen tussen uit te gaan. Nu het coronavirus nog steeds volop in de aandacht staat en reisbeperkingen met zich mee brengt, is het boeken van een luxe vakantie in eigen land een goed idee. Misschien mag het dit jaar wat luxer. Een wellness villa huren in de meivakantie bijvoorbeeld.

roompot wellness huizen banner

Wat is een wellness villa?

Een wellnes villa is een luxe vakantievilla met bijvoorbeeld sauna, jacuzzi of privé zwembad. Het is wellicht een goed idee om voor een korte vakantie in de maand mei een villa met privé binnenzwembad te huren. Je kunt dan altijd gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad. Onze tip: Boek voor de meivakantie een wellness villa aan zee. De zon is in mei al behoorlijk krachtig en met wat geluk kan je met je familie of vrienden lange strandwandelingen maken.

Boek direct bij onze aanbevolen partners

Via onderstaande links ga je direct naar het actuele aanbod lastminute aanbiedingen bij onze partners:

landal wellness huizen banner

Villa met binnenzwembad Nederland

De meivakantie in eigen land vieren

Nu een verre reis naar het buitenland er even niet in zit en reizen risico’s en beperkingen met zich mee brengt, is het advies om dit jaar je vakanties in eigen land te vieren. Als je in België woont, huur je een wellness huisje of vakantievilla in België en als je een woon- en verblijfsadres in Nederland hebt, boek je een wellness accommodatie in Nederland. Wellicht hebben we het coronavirus in juli en augustus meer onder controle en kan je voor de zomervakantie 2021 gaan dromen over een verre rondreis in Azië, Midden-Amerika of Afrika. De kans dat alles in juli en augustus weer normaal is schat de redactie van wellness-villa.com klein in.

chalet.nu vakantiehuizen met jacuzzi banner

Boek direct bij onze aanbevolen partners

Via onderstaande links ga je direct naar het actuele aanbod lastminute aanbiedingen bij onze partners:

Villa met zwembad en sauna

Huisje aan het water in de meivakantie huren

Is je budget niet voldoende voor het boeken van een wellness vakantie dan is een ander idee voor de meivakantie een huisje aan het water te boeken. Dat kan zijn een huisje aan het Veluwemeer of de Friese Meren maar dat kan ook een huisje met sauna op een vakantiepark aan het water zijn. Onze tip: Huur een huisje aan het water bij Landal GreenParks. Landal heeft fantastisch mooie vakantieparken in Nederland. Kijk maar een naar de Landal mogelijkheden op de Waddeneilanden of Noord-Holland. In de meivakantie een huisje bij Landal met privé sauna huren, is een prima alternatief voor een luxe wellness villa. Boek hier een huisje aan het water met privé sauna.

Z'ANDvillas wellness banner