Wellness villa huren in de voorjaarsvakantie

Een wellness villa huren in de voorjaarsvakantie, goed idee!

Nu we in de voorjaarsvakantie niet naar het buitenland kunnen, is het huren van een wellness villa in eigen land een goed idee.

roompot wellness huizen banner

Wat dacht je van een verblijf in een luxe villa met jacuzzi, hottub, privé sauna of sunshower?? Lekker relaxen in je vakantievilla met privé wellness faciliteiten. Een villa met sunshower huren is iets wat je echt moet ontdekken. Dat is de nieuwste wellness uitvinding.

Boek direct bij onze aanbevolen partners

Via onderstaande links ga je direct naar het actuele aanbod lastminute aanbiedingen bij onze partners:

landal wellness huizen banner

Villa met binnenzwembad Nederland

Voorjaarsvakantie in Nederland vieren

Als je in Nederland woont er er tijdens de voorjaarsvakantie een paar dagen tussen uit wilt, is het boeken van een vrijstaand vakantiehuis met sauna, jacuzzi of hottub best wel een goed idee. Je kunt bij ons een 2 persoons vakantiehuis Nederland met privé sauna of whirlpool huren naar het boeken van een 4, 6 of 8 persoons wellness villa is ook mogelijk. Kies voor een particuliere accommodatie of een villa op een vakantiepark. Houd er rekening mee dat bepaalde wellness faciliteiten op de parken gesloten kunnen zijn. Je kunt ook een particuliere villa met privé sauna huren.

Een wellness villa in België boeken

Wie in België woont en een paar dagen voorjaarsvakantie wil boeken, kan kiezen uit een wellness villa in de Ardennen, Luik of de Belgische kust. In België verhuren wij luxe vakantiehuizen en wellness villas voor groepen tot wel 50 personen. Maar je kunt ook een 2 of 4 persoons villa met hottub of privé sauna in België huren tijdens de voorjaarsvakantie. Een vakantiehuis huren met jacuzzi in de Belgische Kempen is zeker ook een goed idee. Je vindt in de Belgische Kempen veel natuur en ruimte en rust.

Topparken Wellness Vakantie Banner

Een villa met privé binnenzwembad huren

Als je ongeacht de weersomstandigheden wilt genieten van vakantie en wellness is het huren van een villa met privé binnenzwembad een goed plan. Je kunt bij ons kiezen uit een aanbod van rond de 100 luxe vakantiehuizen en villa’s met verwarmd binnenzwembad. Veel landhuizen en villa’s met privé binnenzwembad hebben ook de beschikking over een sauna en jacuzzi. Het zijn onze “Top Wellness Villa’s. Een vakantiehuis huren met binnenzwembad, Finse sauna, tafeltennistafel en poolbiljart is ook mogelijk.

Boek direct bij onze aanbevolen partners

Via onderstaande links ga je direct naar het actuele aanbod lastminute aanbiedingen bij onze partners:

Villa met zwembad en sauna

De hond mag ook mee in de voorjaarsvakantie

Als je de trotse bezitter bent van één of meer hond, kan je natuurlijk ook gewoon een paar daagjes erop uit in de voorjaarsvakantie. In ongeveer de helft van onze wellness villa’s in Nederland en België zijn huisdieren toegestaan. Boek bijvoorbeeld een villa met zwembad, sauna en omheinde tuin. Dan wordt je weekend of vakantie met de hond nog leuker. Hier vind je luxe vakantiehuizen met omheinde tuin.

Z'ANDvillas wellness banner