Wellness villa België huren, doe je hier.

Wellness villa België? Huur hier een wellness villa in België met privé zwembad, sauna, jacuzzi. Luxe vakantiehuizen en villa’s met privé zwembad in heel België.

roompot wellness huizen banner

Last minute wellness villa’s met privé zwembad België

Het is veelal mogelijk een last minute villa of vakantiehuis met privé zwembad België te huren. Veelal tot 30 % goedkoper. Deze luxe vakantiehuizen en villa’s met een zwembad voor alleengebruik in België kan je meestal tot 3 dagen voor vertrek nog via het internet boeken. Op deze site tonen wij zoveel mogelijk actueel en beschikbaar last minute aanbod.

landal wellness huizen banner

Voor groepen tot 10 personen

Hieronder vind je een geselecteerd aanbod huisjes en villa’s ‘met wellness faciliteiten België 2 tot 10 personen. Allemaal met privé zwembad. Een aantal van deze wellness accommodaties België hebben naast een privé zwembad ook een jacuzzi, bubbelbad of privé sauna.

groot vakantiehuis met privé zwembad

Met privé zwembad 10 tot 20 personen

Het aanbod luxe vakantiehuizen België met privé zwembad in de categorie 10 tot 20 personen is nog steeds relatief groot. Hieronder een aantal geselecteerde vakantieverblijven België 10 tot 20 personen met eigen zwembad.

Wellness villa België voor 4 tot wel 30 personen huren

Of je nu een wellness villa in België met privé binnenzwembad zoekt of een villa met sauna en jacuzzi, wij hebben voor iedere groep de juiste vakantievilla. Ook voor grote groepen hebben we wellness villa’s in België te huur. Voor een villa met wellness faciliteiten in de Ardennen, Belgische Kust, Belgisch-Limburg of Belgisch-Luxemburg. Huur een wellness villa België voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen of boek een vakantievilla voor een grote groep. Je kunt ook een wellness villa aan zee in België huren.

villa groep vrienden in buitenjacuzzi

chalet.nu vakantiehuizen met jacuzzi banner

Villa België met privé zwembad reserveren?

Een groot aantal van onze luxe vakantievilla’s België hebben de beschikking over een privé buitenzwembad en eigen sauna of jacuzzi. Het is echter ook mogelijk een villa België met verwarmd binnenzwembad te huren. Enkele van deze vakantievilla’s hebben de beschikking over een Turks stoombad, speelgelegenheid kinderen, tafeltennistafel en biljart. Dat maakt deze luxe vakantieverblijven ook geschikt voor een weekendje weg met familie, vrienden of collega’s.

Groepsaccommodatie België met wellness faciliteiten huren

Wil je met meer dan 12 personen een wellness weekend België boeken? Dan is het verstandig om een groot vakantiehuis België te huren met wellness faciliteiten, of nog beter een groepsaccommodatie België. Groepsaccommodaties zijn beter ingericht voor een verblijf met een grote groep. Je kunt zelfs voor 40, 50 of 60 personen een groepsaccommodatie in België huren met overdekt zwembad, sauna of jacuzzi. Er zijn zelfs groepsaccommodaties België met zwembad en eigen bioscoop te huur.

Aangepaste wellness villa’s België

Als één of meerdere reisgenoten een fysieke beperking heeft en je daarom op zoek moet naar een aangepaste vakantievilla, kan het wel even duren voor je een geschikte accommodatie hebt gevonden. Het aanbod mindervalide vakantievilla’s in België is beperkt en al helemaal als je een wellness villa met hoog/laag bed en tillift zoekt. Gelukkig zijn er wel aangepaste vakantiehuizen België te huur met wellness faciliteiten. Vind hier een aangepaste vakantiewoning in België. Zo een mindervalide vakantiewoning heeft in de regel ook een verhoogd toilet en aangepaste badkamer met inloopdouche. Er zijn ook in België mindervaliden accommodaties met privé sauna of jacuzzi te huur.

Villa met zwembad en sauna

Een wellness villa België huren waar de hond welkom is

Als de hond ook mee op vakantie gaat, is het zaak een villa te vinden waar huisdieren zijn toegestaan. In ongeveer de helft van luxe vakantiehuizen in België zijn honden toegestaan. Per accommodatie staat vermeld of er honden welkom zijn, en zo ja, hoeveel. Het is bij ons mogelijk een wellness vakantievilla België met omheinde tuin te huren. In sommige luxe vakantiewoningen België zijn 3 of zelfs 4 huisdieren toegestaan. Een enkele villa of vakantieboerderij heeft een eigen paardenstalling.

Een vakantievilla België huren tijdens Pasen, Pinksteren of Hemelvaart

Als je in een speciale periode een villa wilt huren, is het zaak om deze tijdig te reserveren. Dat geldt met name als je een luxe vakantievilla voor meer dan 6 personen in de periode rond Pasen, Hemelvaart, Pinksteren of Kerstmis wilt boeken. Veel mensen zijn voor de feestdagen op zoek naar een bijzondere vakantie accommodatie en wellness villas met binnenzwembad, sauna en jacuzzi staan dan hoog op het verlanglijstje. Ook als je een luxe vakantieverblijf tussen 25 december en 3 januari wilt boeken, is het aanbod schaars en de vraag groot. Dat geldt in het bijzonder als je een villa met wellness faciliteiten aan de Belgische kust wilt huren of een groepsaccommodatie met binnenzwembad en privé sauna in de Ardennen.

Wellness villa België voor vriendenweekend huren

Een vriendenweekend accommodatie stelt bijzondere eisen aan de faciliteiten. Het is prettig als er een zwembad en privé sauna is maar de aanwezigheid van een poolbiljart, tafeltennistafel en bar met biertap is ook erg prettig. Je vindt op deze website veel specifieke vriendenweekend accommodaties. Een villa huren met zwembad en thuisbioscoop is voor een vriendenweekend België zeker ook niet verkeerd.

Z'ANDvillas wellness banner