Wellnesshuis in Gasselternijveen – Drenthe – Nederland – 18 personen

1.918,00

Vakantiehuis Drenthe met binnenzwembad 18 personen.

Dit 18 persoons vakantiehuis met binnenzwembad in Drenthe is een verbouwde kerk van 150 jaar oud. Uniek ligging en sfeer.

Naast een binnenzwembad heeft deze accommodatie ook een privé sauna. Met 7 slaapkamers en 6 badkamers voor vele doeleinden geschikt.Een uniek wellness vakantiehuis Noord Nederland met een bijzondere uitstraling.

Beschikbaarheid en Prijzen

Artikelnummer: HHDG013 Categorieën: ,

Beschrijving

Vakantiehuis Drenthe met binnenzwembad 18 personen.

Dit 18 persoons vakantiehuis met binnenzwembad in Drenthe is een verbouwde kerk van 150 jaar oud. Uniek ligging en sfeer.

Naast een binnenzwembad heeft deze accommodatie ook een privé sauna. Met 7 slaapkamers en 6 badkamers voor vele doeleinden geschikt.

Hier vind je meer vakantiehuizen met binnenzwembad in Nederland.

Vakantiehuis Drenthe voor samenzijn met familie of vrienden.

Geniet samen met familie of vrienden van een bijzonder verblijf in een bijzondere omgeving: een meer dan 150 jaar oud kerkje. Het kerkje is met behoud van oude elementen verbouwd tot een zeer comfortabel groepsverblijf voor 18 personen met zelfs een eigen overdekt zwembad en sauna. Aan alle faciliteiten die een paar dagen met een groep tot een succes maken is gedacht. Het ‘Kerkje” ligt in het vriendelijke dorpje Gasselternijveen. In Gasselternijveen vindt u rust, schitterende natuur, karakteristieke dorpjes en natuurlijk de beroemde hunebedden. Een prachtige en afwisselende omgeving om lopend of op de fiets te verkennen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , ,

Aantal badkamers

, , , ,

Faciliteiten

, , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,