La Grande Maison Douce in Alphen – Noord-Brabant – Nederland – 16 personen

2.634,00

Vakantiehuis met binnenzwembad 16 personen Nederland, Brabant.
Op zoek naar een 16 persoons vakantiehuis in Nederland met binnenzwembad, sauna en jacuzzi? Deze werkelijk schitterende woonboerderij in Brabant is geschikt voor een verblijf met 10 tot 16 personen. Elke kamer is piekfijn ingericht met heel veel warmte en mooie details. Gezellige woonkamer, goed ingerichte keuken. Luxe wellness vakantiehuis Brabant met binnenzwembad, 6 slaapkamers en 5 badkamers. Absolute aanrader!

Beschikbaarheid en Prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHNL-10349 Categorieën: , ,

Beschrijving

Vakantiehuis met binnenzwembad 16 personen Nederland, Brabant.
Op zoek naar een 16 persoons vakantiehuis in Nederland met binnenzwembad, sauna en jacuzzi? Deze werkelijk schitterende woonboerderij heeft het echt allemaal. Elke kamer is piekfijn ingericht met heel veel warmte en mooie details, uiteraard is er een grote houten tafel om lekker met z’n allen bij elkaar te zitten, en woonkamer met fijne comfortabele banken en unieke keuken. Luxe wellness vakantiehuis Brabant met binnenzwembad, 6 slaapkamers en 5 badkamers.

In de enorme tuin zijn diverse zitjes gecreëerd, de jacuzzi is weggewerkt als sierelement in een terrastuin, en op weer een andere plek scharrelen kippen of is er een plekje met mooie waterpartijen en bijzondere bloemen. En alsof dat nog niet genoeg is, staat u nog een tweede gebouw ter beschikking met daarin een wintertuin waar u gezellig bij het haardvuur kunt zitten. Als klap op de vuurpijl treft u dan nog het wellness gedeelte met zwembad (open van half april t/m september) en privé sauna. Dit wellness huis in Brabant is werkelijk een belevenis. Indien u een luxe familieweekend accommodatie zoekt met jacuzzi, sauna en zwembad in Nederland, is dit één van de betere opties.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , , ,

Aantal badkamers

, , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,