De Witte Villa – Limburg – Nederland – 21 personen

3.195,00

Vakantiehuis met binnenzwembad 20 personen Zuid-Limburg.
Dit luxe vakantiehuis in Zuid-Limburg met binnenzwembad en Finse sauna heeft 7 slaapkamers en 7 badkamers. Geweldige ligging met mooi uitzicht! Goede bedden en veel pricacy en comfort. Het is de ideale familieweekend accommodatie Limburg. Prachtige omgeving met veel wandel- en fietsmogelijkheden.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SPV002 Categorieën: ,

Beschrijving

Vakantiehuis met binnenzwembad 20 personen Zuid-Limburg.
Dit luxe vakantiehuis in Zuid-Limburg met binnenzwembad en Finse sauna heeft 7 slaapkamers en 7 badkamers. Geweldige ligging met mooi uitzicht! Goede bedden en veel pricacy en comfort. Het is de ideale familieweekend accommodatie Limburg.

Dit 20 persoons vakantiehuis met binnenzwembad Limburg is van alle gemakken voorzien.
Bovenop de Schweiberg, in het uiterste puntje van het Zuid-Limburgse heuvelland, ligt deze luxe vakantievilla. De ruimte, het uitzicht en het binnenzwembad met sauna zorgen voor genietmomenten. Kookliefhebbers opgelet: de RVS-keuken is van Serious Kitchen en van alle gemakken voorzien. De inrichting is modern en er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Het uitzicht over het Limburgse heuvellandschap is fantastisch! Deze villa met overdekt zwembad en privé sauna in Limburg kan ook door groepen van 16, 18 of 21 personen gehuurd worden.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Special Villa’s

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , , , ,

Aantal huisdieren

,

Aantal slaapkamers

, , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,